Over ons

Wij zijn Rudi en Atty Sikma en zijn 2 Friese ondernemers die sinds 2008 gestart zijn met de online watersport winkel Varen enzo! Wij zijn zeilers en ons hart ligt dan ook bij de watersport alhoewel we geproefd hebben van het camperleven dat ook veel raakvlakken heeft met watersport. Het vrije leven daar houden wij van.
Doordat wij veel kennis hebben op het gebied van installatie kunt u met alle vragen bij ons terecht. Wij zijn een webshop met een persoonlijk tintje.
Het rechtstreeks telefoon nummer is overdag altijd bereikbaar Rudi Sikma 06-55377459 of mail ons [email protected]
Onze Friese nuchterheid staat voor uw klaar.
Wij hebben ons proberen te onderscheiden door verscheidenheid van artikelen aan te bieden.

Doordat wij man en vrouw zijn is het niet alleen een nautische webshop voor de man geworden maar zijn er ook artikelen die de vrouw aan zal spreken. Voor de vrouw hebben wij leuke sierkussens van ons eigen merk Yachting Blue. Deze sierkussens worden door verschillende ateliers genaaid en wij ontwerpen ze zelf. Alle met een nautisch tintje. Voor thuis op de bank op heerlijk in de sloep of op de boot.

Ook verkopen wij Hublot mode marine dames-, heren-, en kinder regenjasssen. Dit zijn jassen welke wind-en waterdicht zijn. Als het slecht weer is loop je er toch modisch, hip en stoer bij. Rain is just confetti from the sky. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en modellen. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Wie wordt niet vrolijk van een zomers regenbuitje met een super stoere leuke opvallende regenjas aan.

Ook hebben wij alles op het gebied van de Whale pompen of de bekende bilge pompen en onderdelen. Het hele assortiment bieden wij aan. Komt u er niet goed uit welke pomp het beste bij u past, bel/mail ons en wij helpen u graag. Ook voor veel onderdelen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwende, leuke nautische artikelen.

Van toiletpot tot leuke sierkussens, van fenders tot nautische tassen, wijnkoelers en leuke regenjassen maar ook technische onderdelen van boilers en nog veel meer. Neem een kijkje in ons zeer uitgebreid assortiment voor de boot maar ook voor de camper. Laat u verrassen.

U vindt bij ons een zeer breed assortiment met aantrekkelijke prijzen. Altijd geld retour.

Voor al uw vragen en/of opmerkingen over producten, wij helpen u graag.

U kunt u ons bereiken via:

Email: [email protected] of bel 06-55377459

Vriendelijke groet,
Rudi en Atty Sikma
Zeilmakersstraat 3G
8601 WT Sneek